Lyckex 2017!

Lyckex igång! 

Är ni redo?! Anmäla er på golf.se nu!

När det väl är dax anmäler du din ankomst i receptionen på listan som ligger på disken och betalar startavgift 50kr, kontant.

 

Nytt för i år: 

Vi spelar 20 kvalificeringsomgångar, 18 hål slaggolf. Sista kvalomgången spelas onsdagen 30 augusti. De 10 bästa resultaten räknas in i Order-of-Merit.

 

Avslutning, med förhöjd startavgift om 150 kr, spelas lördagen den 2/9. Start 09.00. Topp 20 på Order-of-Merit är kvalificerade. Vi börjar med 18 hål slagspel där de 10 bästa går vidare till en shoot-out som spelas över nio hål. Lunch ingår och den äter vi efter slagspelet.

 

Eclectic-tävlingen är tillbaka, alla de onsdagstävlingar du spelar räknas in. När du registrerat en tävling sparas nettoscoren hål för hål. GIT Tävling har en funktion som håller reda på när du i en senare onsdagstävling förbättrar scoren på något eller några hål. Då byts den sämre scoren ut.

100 kr anmälningsavgift, betalas vid första speltillfället, pris till 1:an och 2:an…

 

I varje grund-omgång koras pristagare baserat på antal deltagare samt nettoresultat.                70% av omgångens startavgifter går till omgångens pristagare, antal priser bestäms av antal deltagare i omgången.

30 % av startavgifterna i de 20 grund-omgångarna fonderas till Order of Merit bonus samt till finaldagen för priser och lunch.

Särskiljning till finalen är lägsta score 18 hål, näst lägsta score 18 hål därefter lottning.

Kommentarer