Säsongen börjar gå mot sitt slut!

Hej, 

Trots allt regn under hösten är golfbanan är fortfarande öppen och kommer så vara så länge vädret tillåter, när vi tar beslut kring stängning medelar vi er via FB och mail. Vi får mycket beröm över vår bana och framförallt för våra greener, vilket givetvis är roligt att höra. Vi kommer snart påbörja en del vinterarbeten som kommer att synas och i viss mån störa spelet, men vi försöker undvika det så mycket som möjligt. 

När receptionen är stängd under lågsäsong kommer vi ha klubbhuset öppet om golfbanan är öppen för spel. Ni som spelar kan då nyttja klubbhusets faciliteter utan att personalen är på plats. 

Har ni inte tömt ert bagskåp för året gör gärna det så vi kan städa ur skåpen ordentligt inför kommande säsong. 

Vi har idagarna skickat ut 2020års medlemsfakturor och har ni inte fått en sådan eller har andra funderingar kring medlemskap hör då av er till reception@lyckegc.se. Vi har som ni säkert redan hört sänkt priset för fullvärdigt medlemskap 2020 till 4995kr från tidigare 5500/6500kr. Däremot kommer dock ej rangekort samt gratis vagn ingå i medlemskapen som tidigare, alla fullvärdiga medlemmar kommer istället få möjligheten att välja om man vill köpa årskort på rangen, vagnshyra eller golfbilar till kraftigt rabberade priser under 2020.

Hoppas ni alla få en härlig julledighet och vi ser redan fram mot ett ännu bättre golfår 2020!

Godjul och Gott Nytt år önskar vi på Lycke

 

 

Kommentarer