Nytt bokningsystem - Sweetspot! 1/7-2019

Nytt bokningssystem för golfbanan!

Från och med måndag den 1 juli, skiftar vi bokningssystem. All tids bokning kommer nu endast ske via sweetspot.

(Bifintliga bokningar kommer automatiskt flyttas över till vårt nya system.)

Därför behöver du nu ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot.

Du skapar smidigt ett konto på mindre än 2 minuter!

Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen.

Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid genom bara tre klick i appen!

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar här. Vi får ett modernt system som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats. Detta är ett steg att alltid arbeta för att skapa en attraktivare anläggning där vi kan lägga resurser på det som skapar värde.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans.

Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

Med vänliga hälsningar,

Receptionen