Nyheter inför 2019.

Vi kommer genomföre en rad förändringar inför och under 2019 vilket syftar till att göra er golfupplevelse på Lycke bättre.

Vi har anställt Jennifer som kock. Det innebär att vi avslutar vårt sammarbete med Club Evergreen som under 2017/2018 levererade mat till vår restaurant. Jennifer kommer även att arbeta i receptionen under de delar av året som köket är stängt. En perfekt lösning för oss alla som vi tror kommer förbättra vårt kök avsevärt.

Vi planerar för ny hemsida och ändrat bokningsystem under året. Förhoppningsvis kommer vi att kunna ge er mer information om detta kommande veckor, vi är dock helt säkra på att det blir lysande!

Vi har som vi tidigare berättat om tecknat avtal med en ny Pro. En långsiktig lösning som säkerställer att ni som spelar golf hos oss har tillgång till förstklassig golfträning.

Vi har tecknat två stycken samarbetsavtal med Onsjö GK och Lysekil Holma GK. En förmån ni fullvärdiga medlemmar absolut ska använda tycker vi!

Fler nyheter kommer presenteras när de är klara kommande veckor, Lycke blir bara bättre och bättre!

Säsongen har precis börjat och på ett sätt som bådar gott för framtiden!

Trevlig helg golfvänner!