Nybörjarkurs

Kursen hålls av Emil eller Robert våra nya tränare. Kursen börjar med att på ett enkelt sett förklara, hur det är tänkt att de olika slagen skall genomföras, för att på enklast möjliga sett få bollen att komma till målet. När detta är gjort är det dags att börja slå slag in mot green med en liten rörelse. Här försöker jag få er att förstå hur klubban och kroppen borde röra sig för att träffa bollen bra varje gång. När detta börjar fungera allt bättre så gäller det att börja kunna kontrollera hårdhet och riktning på slagen för att komma till målet. Nästa moment är att storleken och hastigheten på rörelsen ökar för att kunna slå längre och högre slag.

Målsättningen efter genomförd kurs är, att ni skall bli så bra på golf, att ni tycker spelet på den stora golfbanan är riktigt roligt, ni skall också kunna spela tillräckligt snabb och säkert.

Utbildningen innefattar 12 timmar träning i grupp, där vi kommer att gå igenom alla de olika typerna av slag. Den teoretiska biten kommer ni till största delen göra själva med er inloggning på nätet.

Vi rekommenderar att du tar det förmånliga erbjudandet som klubben erbjuder, kurs plus medlemskap 2019 för 3950kr.

Anmälan sker via länken eller till reception@lyckegc.se