Banan öppen.

Lördagen den 16/2 öppnar vi golfbanan.

Vi öppnar nu upp golfbanan för säsongen, nästan exakt 1 månad tidigare än 2018 vilket känns väldigt roligt för oss som jobbar på Lycke. Banan är fri från tjäle och relativt torr, vi har under veckan klippt greener, tee`s och foregreens samt flyttat alla hål. Puttinggreen är givetvis öppen för alla som vill träna närspel och värma upp, däremot är det fortfarande självplock på rangen som gäller.

Teemarkeringarna kommer under februari/mars vara placerade på ett sådant sätt att vi sliter minimalt på ordinarie tee`s. Golfbanan kommer därför ej vara handicapgrundande.

Vi kommer ej ha vagnförbud men om ni orkar att bära bagen uppskattar vi det, allt vi kan göra för att minimera slitage under perioden när gräset inte växer är bra.

Det kommer finnas många avspärrningar ute på banan, respektera repen som är uppsatta och gå inte över eller igenom dem. Om vi gemensamt kan se till att vi sliter minimalt på banan under vinterperioden så finns det få anledningar till att hålla stängt. 

Vi kommer spela "vinterslingan", dvs den sliga som vi provade i höstas med lyckat utfall. Vi gör det för att kunna erbjuda kioskverksamhet efter 9 hål samt tillgång till toaletter i klubbhuset. 

Greenfee.

Vardagar: 250kr

Helger: 450kr

 

Mvh Team Lycke 

Kommentarer