Nyheter v. 15

Nu på måndag den 12/4 kommer vi byta tillbaka till vår ordinarie bansträckning. I samband med detta kommer vi också öppna kiosken som ni kommer till efter det nionde hålet och rundan kommer avslutas vid klubbhuset.

Under vinterhalvåret har vi haft vårt fantastiska ”torsdagsgäng” som har utfört ideellt arbete kring och på banan. En utav uppgifterna har varit att bygga en vattentoalett vid kiosken som snart står färdig, tyvärr inte tills vi byter tillbaka till "sommarslingan" den 12/4 men inom kort! Så länge är det toaletterna i klubbhuset som finns tillgängliga.

Det är också dags för restaurangen att starta kokplattor och spishäll. Den 14/4 öppnar vi med lunchservering. Vi kommer börja med att servera ”dagensrätt” på helgerna och A lá cartemenyn under hela veckan (måndag-fredag).