"Pröva-På-Lycke" 2023

Nu erbjuder vi återigen begränsat antal "Prova-På-Lycke" medlemskap. Spela året ut och hela 2023 för 2995kr.

Erbjudande 2023

Nu ger vi utrymme för begränsat antal nya medlemmar att ”prova-på” hur det är att vara medlem hos oss 2023.

Spela året ut och hela 2023 för endast 2995kr.

Lycke Golf & Country Club - En kustnära golfbana av tourklass och lång spelsäsong. Nu erbjuder vi återigen "Prova-På-Lycke" för 2995kr. (detta erbjudande gäller endast vid köp under oktober månad)


Gäller endast nya medlemmar och de som uppgraderar från greenfee medlemskap.

Som ”Prova på medlem” hos oss har du tillgång till golfbanan, vårt utmärkta klubbhus samt träningsområden, Golf-ID med tillgång till ”Min golf” på golf.se samt anslutning till Svenska Golfförbundet inkl. medlemsförsäkring. Alla medlemmar erbjuds också att köpa en elektronisk nyckel som ger tillgång till bottenvåningen på klubbhuset, där finns omklädningsrum, bastu, toaletter och bagskåp, detta gäller förstås även er! 

Det här är en del av vår strategi kring hur golfbanan och våra medlemskap ska utvecklas. Vi tycker själva att vi är bra på att, effektivt sköta golfbanor och vi vill kunna erbjuda er en “suverän golfbana med långsäsong” till låg kostnad. Målsättningen är 1200 fullvärdiga medlemmar och när vi nått den siffran kommer vi ej längre erbjuda prov-på medlemskap. I år begränsar vi antalet "prova-på" medlemskap då vi nu ser en god tillströmning av medlemmar.

Vill ni vara säkra på att spela Lycke 2023 samt hela hösten för 2995kr ansök då redan nu. Erbjudandet gäller resterande del av oktober månad.

Det ska vara attraktivt att spela golf på Lycke G&CC, såpass att det blir en självklarhet!

Hasse Olofsson, Golfbaneägare!

 

JA tack - Vill gärna bli ny medlem 2023