Medlemsansökan 2019

Välkommen att bli medlem hos oss på Lycke Golf & CC

Välkommen att bli medlem hos oss på Lycke Golf & CC

Vad ingår? Vad passar dig?

I alla medlemskap ingår Golf-ID med tillgång till ”Min golf” på golf.se.
Tidningen Svensk Golf och Golfguiden hem i brevlådan.
Anslutning till Svenska Golfförbundet inkl. medlemsförsäkring.

Alla medlemmar erbjuds också att köpa en elektronisk nyckel som ger tillgång till bottenvåningen på klubbhuset, där finns omklädningsrum, bastu, toaletter och bagskåp.

Fullvärdigt medlemskap 6 500 kr

Du har full tillgång till banan. Rangekort med 100 drag med rangebollar därefter laddning till reducerat pris. Att låna bagvagn kostar inget extra. Du har också tillgång till klubbhuset utanför ordinarie öppettider genom en elektronisk nyckel. Du kan även hyra omklädningsskåp och skåp för förvaring av bag i klubbhuset i mån av tillgång. Inga spelrätter eller medlemslån.

Medlemskap 65+ 5 550 kr

Detta är ett erbjudande till de som fyller 65 år eller mer under säsongen. Du har samma fördelar och förmåner som övriga fullvärdiga medlemmar.

Ungdomsmedlemskap 4 500 kr

I golf är man junior t o m det år man fyller 21 år. På Lycke har vi ett speciellt erbjudande till dig mellan 22-30 år och du har samma förmåner som fullvärdiga medlemmar.

9-hålsmedlemskap 3570 kr

Som 9-hålsmedlem är du medlem och har under veckans alla dagar tillgång till 9-hål(kan variera beroende på beläggning) och alla fina träningsområden så som puttinggreen och driving range.
Du betalar rabatterad greenfee vid spel över 18-hål. Rangebollar samt vagn ingår inte.

Junior 15-21 år 2 200 kr

Gäller dig som blir 15-21 år under säsongen.

Junior 0-14 år 0 / 500 kr

Gäller dig som blir högst 14 år under säsongen och med förälder som redan är medlem.
Övriga betalar 500 kr.

Greenfeemedlemskap 750 kr

Som greenfeemedlem hos oss erhåller du ett medlemskap i Lycke Golf & Country Club Marstrand och får därmed ett aktivt Golf-id samt tillgång till mingolf.se. Du får en medlemsförsäkring bestående av olycksfall- och ansvarsdel.

1st Greenfee-check tilldelas också till alla som tecknar ett greenfeemedlemskap hos oss.

Förbetald greenfee 3 500 kr

För dig som är fullvärdig medlem(ej junior) i en golfklubb samt betalar minst 5500sek i årsavgift och vill komplettera med ytterligare en golfbana. Vi erbjuder er att spela på Lycke så mycket ni vill till en rabatterad årsavgift, kontakta oss för mer information.

Familjemedlemskap 12 000 kr

Gäller för familj med 2 vuxna och 2 barn upp till 18 år som är skrivna på samma adress.

Förstaårsmedlemskap 4500kr

För dig som inte varit medlem hos oss innan. Vill du testa på att vara medlem hos oss kan du göra det till ett rabatterat pris. Du har precis samma förmåner som en fullvärdig medlem.