Information inför hösten
Vinterslingan
Sommaren har gått mot sitt slut men än är det inte över med golfspel. Banan är fortfarande i kanonfint skick och vi kör med sommargreener hela vägen tills vädret inte tillåter längre.

Några förändringar kommer vi ändå göra nu när vi går in i vinterhalvåret.

Fr.o.m. den 10/10 kommer bansträckningen vara ändrad och vi inför ”vinterslingan”.

Ni som har varit medlemmar hos oss ett tag nu vet vad det innebär när vi går från sommarslingan till vinterslingan. För er som inte varit med tidigare vintrar, några månader under vinterhalvåret ändrar vi slingan på banan. Vi spelar fortfarande på sommargreener men i en annan ordning.

Man startar på hål 1 som vanligt vid klubbhuset därefter går man på nuvarande hål 11 för att sedan spela hål 11–18. Efter hål 18 spelar man hål 10 vid kiosken precis som idag och sedan går på nuvarande hål 2 och spelar hål 2 – 9, för att avsluta sin runda vid hål 9.

Vi kommer att ändra numreringen på skyltarna ute på banan så att det stämmer överens med ”vinterslingan” och ni kan följa skyltarna. Även scorekorten kommer vi ändra så ni kan skriva som vanligt utan att behöva hoppa fram och tillbaka.

Detta gör vi för att få lite variation på banan och för att fortsatt kunna ge en bra service när vi stänger kiosken ute på banan. När temperaturen sjunker kommer vi behöva stänga av vattnet ute och kan då inte ha kiosken eller toaletten efter hål 9 i drift.

Nu kommer man i stället till klubbhuset efter 9 hål och kan köpa fika, använda toaletten och fylla på vattenflaskan.

 

Köket
Personalen i köket och restaurangen vill också tacka för en fantastisk sommar! Det har varit ett högt tryck i restaurangen i år, med många lunch- och fikagäster och det tycker vi är väldigt roligt!

Det har nu blivit dags att stänga köket för denna säsong. Söndag den 9/10 är sista dagen vi serverar lunch. Möjligheten för att köpa smörgåsar, fika, kaffe etc. kommer fortfarande finnas kvar.

Under vintern kommer vi börja planera för nästa säsong och tar gärna emot tankar och idéer. Det kan vara allt från specifika rätter, dryck, öppettider eller utbud i fika disken. 

 

 

Öppettider
Våra öppettider kommer justeras under höstens gång.

Från och med den 3/10 är klubbhuset öppet och bemannat mellan 08.00-16.00 måndagar till torsdagar. Vi kommer fortfarande ha öppet lite längre under helgerna, fredagar till söndagar är vi här mellan 08.00-17.00.